InTech X Meets Massive Interactive

InTech meets Massive Interactive!

По успешно организирани и спроведени три InTech MeetUps, за крајот на оваа 2017-та одлучивме за првпат да го организираме InTech MeetUp X.

Настан на кој ќе зборуваме за повеќеплатформскиот кориснички интерфејс и транзицијата од хибриден до нативен, а исто така ќе разбиваме и митови во однос на .NET развојот и неговата примена во светот на Docker containters, AWS и слично.

За ова ќе им остапиме простор на Alex Krupnov, Philippe Elsass, Andrew Kazyrevich, кои ќе го споделат нивното знаење ќе ни ја раскажат нивната приказна низ низа практични примери.

Затоа, драги наши колеги програмери ПРИЈАВЕТЕ СЕ со време додека има место бидејќи за програмерцките работи се работи!

Се гледаме на 5-ти декември во 18 часот во MKC Club & Restaurant.

Вашето место на овој настан може да го резервирате на http://intechmeetup.com/#prijava (местата се ограничени).

error: Content is protected !!