Како изгледал првиот прототип на iPhone од 1983 година?

Овој iPhone од 1983 година е дизајниран од страна Hartmut Esslinge еден влијателен дизајнер кој исто така помогна да се направи и Apple IIc компјутерот.

No automatic alt text available.

1983 iphone image

iphone 1983 image

error: Content is protected !!