Ваква реклама за мобилен дефинитивно не сте виделе

Тешко се опишува со зборови рекламата за мобилниот телефон AGM X2. Но дефинитивно е реклама што привлекува големо внимание. Маркетинг одделот одлично си ја завршил својата работа со 3 минутна реклама/филм, од жанрот комедија/трагедија/драма и трилер.

 

Please follow and like us:
0
error: Content is protected !!