Погодете: Кој купи 1000 акции од Комерцијална банка?

Хари Костов, главниот извршен директор и претседател на Управниот одбор на Комерцијална банка АД Скопје преку Македонската берза информира дека  се стекнал со 1.000 обични акции издадени од Комерцијална банка АД Скопје.

Во март Хари Костов си купи 500 акции од Комерцијална банка.

error: Content is protected !!