Утре ќе се задолжиме за нови 50 милиони евра

Имено, на официјалната страна на Народна Банка на Република Македонија објавена е аукција на државни хартии од вредност во износ од 3.000.000.000 денари или околу 50 милиони евра.

error: Content is protected !!