Покажувањето на децата дека со напорна работа се успева ги охрабрува напорно да работат на себе

Децата на возраст од околу 15 месеци можат да бидат истрајни во остварувањето на целите, ако ги гледаат возрасните како

Read more

Универзитети што создале најмногу милијардери

Еве ја листата на универзитети каде што дипломирале најмногу милијардери. 10. Cambridge е единствен универзитет од стариот континент, поточно единствен кој не

Read more
error: Content is protected !!