Министерот за транспорт Бочварски: Цената на автопатот Кичево-Охрид се зголеми за 200 милиони евра

Министерот за транспорт и врски Благој Бочварски вели дека цената на автопатот Кичево-Охрид се зголемила за уште 200 милиони евра.

Прочитај повеќе

Кинезите бараат дополнителни 143 милиони евра за автопатот Кичево–Охрид

“Изградбата на автопатот Кичево – Охрид има сериозни проблеми бидејќи кинеската компанија „Синохидро“ бара нови средства и поставува непријатни услови

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!