Алкалоид регистрираше нова компанија во В.Британија со цел зајакнување на постојните позиции на пазарот

АЛКАЛОИД АД Скопје регистрираше ново друштво во Велика Британија, со назив ALKALOID UK LIMITED. Друштвото е во 100% сопственост на

Прочитај повеќе

Алкалоид инвестираше 1 милион евра за гасификација на капацитeтот во Ѓорче Петров!

Во согласност со планот за капитални вложувања за 2019 и за 2020 година, АЛКАЛОИД АД Скопје реализираше инвестициска активност за

Прочитај повеќе

„Алкалоид“: Нема да има прекин во снабдувањето со лекови и средства со антибактериско дејство

Компанијата „Алкалоид АД Скопје“ соопштува дека моментно работи со максимална искористеност на своите производни капацитети и човечки ресурси кои им

Прочитај повеќе

Алкалоид ќе инвестира во Србија дополнителни 1.800.000 евра

Алкалоид АД Скопје континуирано вложува во освојување на поголемо пазарно учество на постојните и нови пазари во странство. За таа

Прочитај повеќе

Алкалоид во првата половина од годината оствари 90 милиони евра продажба

Фармацевтската компанија Алкалоид објави дека првата половина годинава остварила вкупни консолидирани продажби од 5.527.969.892 денари или близу 90 милиони евра,

Прочитај повеќе

Алкалоид доби државна помош од половина милион евра, за 5 години ќе инвестирале 50 милиони евра

„Алкалоид“ АД Скопје кон крајот на минатата година преку планот за економски раст доби државна помош од 35,2 милиони денари

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!