Ковачевски тврди дека договорот за коридорите 8 и 10д може да го видат само одредени институции, но не и обичните граѓани

Премерот Димитар Ковачевски на иста линија со неговиот заменик, првиот вицепремиер Артан Груби, дека не крие ништо, а договорот со

Read more

Ќе се менуваат девет закони за да се овозможат привилегии за „Бехтел и Енка“ да ги изгради автопатите  

Измени на девет закони поврзани со автопатиштата што треба да ги гради „Бехтел и Енка“ се ставени на дневен ред

Read more
error: Content is protected !!