Министерот за транспорт Бочварски за новите патарини: Ако не сакате патарина патувајте преку регионалните патишта

На денешната прес конференција министерот за транспорт и врски, Благојчо Бочварски беше запрашан за цената на патарините на автопатот Скопје

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!