Австрија ќе има буџетски дефицит од 30,5 милијарди евра!

Австриското Министерство за финансии до Европската комисија пријави повисок буџетски дефицит од планираното. Буџетскиот дефицит за оваа година ќе изнесува

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!