Ковачевски за ТВ 24: Од нова година ново зголемување на цената на струјата

Во јануари, според генералниот директор на ЕСМ Васко Ковачевски, се очекува ново поскапување на струјата. – Веќе е сигурно дека

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!