Исплатите на средствата од „Викенд без ДДВ“ треба да започнат од следната недела

Исплатите на средствата од мерката „Викенд без ДДВ“ треба да започнат од следната недела, најави вчера на прес-конференција министерот за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!