Започна изградбата на гасниот терминал Александрополис, вреден 400 милиони евра

Започна изградбата на новиот гасен терминал во Александрополис. За 20 месеци е проектирано да протечат првите количества гас од станицата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!