Рафајловски:Предвреме тргнавме кон зелена енергија затворајќи ги термоелектраните, тоа ќе доведе до сериозен пад во стопанството

Бизнисменот Горан Рафајловски вели дека фактот што Европа предвреме тргна во зелена енергија, ја зголемува сега драматично цената на струјата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!