Ангеловска: Ќе прифатиме зголемување на акцизата на горивата

Министерката за финансии Нина Ангеловска вели дека настојуваат да го прифатат предлогот на Стопанската комра на Македонија за зголемување на

Прочитај повеќе

Горивата од полноќ драстично поевтинуваат

Ново големо намалување на малопродажните цени на горивото, во просек за 9,18 проценти, изврши денеска Регулаторна комисија за енергетика. Од

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!