Кој е човекот што купи 12.781 акции од ,,Гранит”?

„Гранит“ АД Скопје преку Македонската берза информира дека претседателот на Управниот одбор на компанијата, Страшо Милковски се стекнал со акции

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!