Интервју со Марија Георгиевска: Претприемнишвото е лек за слаба економија

1.Повеќето од бизнис фелата Ве знаат, но за оние кои не Ве знаат,претставете се која е Марија Георгиевска? Уредник, водител и

Прочитај повеќе

Предавањата на пропаднатите претприемачи станаа хит во Виена

Во главниот град на Австрија редовно се оддржуваат таканаречените „FuckUp Nights“. Станува збор за настан каде пропаднатите претприемачи пред публиката ги

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!