Полицијата изврши упад во Google – 1,6 милијарда евра затаен данок

Француската полиција потпомогната од финансиски истражители упадна во седиштетото на Google во Париз, во добро припремена акција поради сомневање дека

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!