Предавање: Седум шокантни лидерски тајни за зголемен профит и продуктивност

7те Лидерски и Едукативни Тајни За Драматично Зголемување на Вашиот Профит и Бизнис Перформанси – Кои Мора Да Ги Знаете,

Прочитај повеќе

Што се случува кога стратегијата не е поддржана од културата?

Tекстот е извадок од книгата “Дијамантско лидерство”. Експертите по организациски менаџмент што ја изучуваат оваа тематика и го познаваат значењето

Прочитај повеќе

Како Унилевер преку подобрување на културата ја зголеми продажбата и ги намали поплаките

Искуствата на стотици големи компании покажуваат дека создавањето на силна култура, која ќе се карактеризира со висока кохезија и ниска

Прочитај повеќе

Креативен бизнис состанок – 120 минутен пат за креативност и иновации

Минатиот месец, еден мој многу добар пријател, кој работи за средно голема ИТ компанија (200 вработени), ми напиша порака: –

Прочитај повеќе

Интервју со Виктор Куновски, автор на книгата ,,Дијамантско лидерство”

Книга што треба да ја прочита секој претприемач и секој лидер сегашен или иден, бидејќи културата ја јаде стратегијата за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!