Трамп дозволи кинескиот Тик Ток да остане во САД, но само под еден услов!

Американскиот претседател Донад Трамп, направи пресврт со кинеската апликација „ТикТок“ која требаше официјално денеска да биде забранета во САД. Имено

Read more

Трамп: Берзите ќе паднат како никогаш досега, ако ги изгубам изборите

Претседателот на Соединетите држави Доналд Трамп изјави денеска дека очекува да растат акциите во земјата ако победи на претседателските избори

Read more
error: Content is protected !!