Со 10 милиони евра кредит од ЕБОР, ќе се реконструира патот од Крива Паланка до граничниот премин Деве Баир

Со средства во износ од 12,5 милиони евра, ќе се реконструира 13 километри пат од Крива Паланка до граничен премин

Read more
error: Content is protected !!