Ќе имаме повисоки сметки:ЕСМ за 5 евра поскапо ќе продава мегават час електрична енергија на EVN

41 евро за мегават час електрична енеригија е цената која државната ЕСМ ќе ја продава на ЕВН Хоум за догодина.

Прочитај повеќе

Бектеши: Цената на електричната енергија за домаќинствата и за малите потрошувачи ќе се зголеми до 10%

Цената на електричната енергија за домаќинствата и за малите потрошувачи ќе се зголеми до 10 отсто. Оваа информација за Алсат

Прочитај повеќе

Стопанската комора е во фаза на регистрација на сопствена компанија за трговија со електрична енергија

Извршниот директор на Стопанската комора на Македонија, Антони Пешев најави дека Стопанската комора е во фаза на регистрација на сопствена

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!