Германската компанија „Кеслер“ ќе произведува електромотори во Бунарџик

Германската компанија „Кеслер“ ќе гради фабрика во Технолошко индустриската развојна зона Скопје 1, каде ќе произведува електромотори и најавува 80

Read more
error: Content is protected !!