Законот за царинско работење на Македонија е истиот уште од времето на СФРЈ

Изминатиот петок се одржа шестата по ред тркалезна маса која ја организиравме заедно со Заменик-претседателот на Владата на Република Македонија,

Read more

Преку нов закон за градежни производи до подобар квалитет и контрола

Од здружението на градежништво и индустрија информираат дека се подготвува нов закон за градежни производи кој треба да го подобри

Read more
error: Content is protected !!