Западен Балкан останува без јасни шанси за полноправно членство во ЕУ, но од ЕУ ветуваат 30 милијарди eвра

Во среда на самитот ЕУ-Западен Балкан во Брдо, Словенија уште еднаш ќе биде потврдена заложбата на ЕУ за продолжување на

Read more

Македонија ќе го снабдува Западен Балкан со природен гас?

Државното акционерско друштво, Македонски енергетски ресурси (МЕР) и грчката компанија за управување систем за пренос на природен гас во Грција

Read more
error: Content is protected !!