Австриската компанијата „Текспорт“ започнува со производство во Општина Илинден

На 29.08.2019 година (четврток) со почеток во 14:30 часот во локалната економска зона Марино-Кадино, во Општина Илинден, на свечен начин

Read more
error: Content is protected !!