Дури 21.000 работници во земјоделскиот сектор останаа без работа во 2020 година

Во Земјоделскиот сектор 20,776 работници останале без работа за време на пандемијата предизвикана од Ковид – 19, покажува анализата на

Read more
error: Content is protected !!