Јовановски: Имаме понизок кредитен рејтинг од Грција, а трипати сме помалку задолжени

Потпретседателот на Стопанската комора, Зоран Јовановски, вечерва во гостувањето во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21, учествуваше во дебата за

Read more

Јовановски: Се секира ли некој што за една недела Македонија загуби тројца економски експерти?

Во недела дена, тројца економски експерти од Македонија започнаа работен ангажман во странство. Ги тргам на страна и ги занемарувам

Read more
error: Content is protected !!