Ковачевски:Се подготвува закон со кој ќе се олесни постапката за инсталирање на фотоволтаични системи на домаќинствата и индустриските објекти

Се работи на овозможување на либерализиран пристап да може секое домаќинство во државата да инсталира фотоволтаични системи. Прво, веќе се

Read more
error: Content is protected !!