Криза на централните банки, чекор поблиску до мајката на сите кризи

Бидејќи не може баш Македонија да се разгледува изолирано од глобалните економски случувања, прво да се разбере што се случува

Прочитај повеќе

Handelsblatt: Новата европска криза може да започне од Балканот

Турција и Русија забрзано го развиваат своето влијание во југоисточна Европа, а наредната европска криза, како и многу порано, би

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!