Претседателката на Европската централна банка: Потребно е регулирање на биткоинот кој се користи за перење пари

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ) Кристин Лагард повика денес на глобално регулирање на трговијата со биткоин, наведувајќи дека оваа

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!