Поради војната во Украина германскиот Кромберг и Шуберт ќе отвори нова фабрика во Бунарџик

Поради стопираното производството на Кромберг и Шуберт во Украина, поради војната меѓу Украина и Русија. Германската компанија Кромберг и Шуберт

Прочитај повеќе

„Кромберг и Шуберт“ од Битола од утре привремено го запира производството

Фабриката за производство на автомобилска опрема „Кромберг и Шуберт“ која се наоѓа во индустриската зона „Жабени“ во Битола, од утре

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!