63 милиони евра за купување онлајн потрошиле Македонците во првото полугодие од 2018

Во преполна конференциска сала во хотел Мериот, изутринава започна првата конференција за е-трговија во Македонија на која се дискутира за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!