Македонски компании со национален штанд ќе се претставуваат на значајниот прехранбен саем WORLD FOOD MOSCOW

Дванаесет македонски компани со Национален штанд од денес до 27 септември ќе се претставуваат на најзначајниот прехранбен саем во југоисточна

Прочитај повеќе

Само 5% од македонските компании извезуваат – кај малите и средните компании оваа бројка е уште помала

„Само пет отсто од македонските компании извезуваат. Притоа доминираат големите претпријатија. Кај малите и средните оваа бројка е уште помала,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!