Македонски компании со национален штанд ќе се претставуваат на значајниот прехранбен саем WORLD FOOD MOSCOW

Дванаесет македонски компани со Национален штанд од денес до 27 септември ќе се претставуваат на најзначајниот прехранбен саем во југоисточна

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!