Истражување: Македонците би биле задоволни со просечна плата од 565 евра, a најмалку стравуваат дека ќе останат без работа

Порталот Vrabotuvanje.com.mk за време на првиот регионален онлајн-саем за вработување во Македонија (Виртуелни денови за вработување 2019) спроведе истражување со

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!