МБА: Одложување на отплатата на кредитите, само за тие што останале без работа или имаат високи трошоци за лекување

Банките ќе овозможат втор период на одложена отплата на кредитите само за клиентите кои имаат реална, неопходна потреба како на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!