Царовска: Нема да ја зголемиме дупката во ПИОМ со покачувањето на пензиите туку со субвенционирање на платите ќе ја затвораме

Зголемувањето на пензиите од 1 јануари за 11,40 евра, според министерката Мила Царовска, нема да ја зголеми буџетската дупка во

Прочитај повеќе

Царовска: Социјалците ќе мора да одат на доквалификација или да работат општествено корисна работа

Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска најави дека по изборите ќе се донесе ново законско решение со кое

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!