Како да ги задржите најдобрите вработени во вашата компанија?

Успешните претприемачи, оддамна ја имаат препознаено важноста на своите вработени и затоа тие сакаат најдобрите вработени секогаш да ги задржат

Прочитај повеќе

Мате Римац: За да успеете треба да се откажете од сѐ и да работите на својата визија

Луѓето ми се на прво место. Тоа е нормaлно во сите нормални компании. Имаме 250 луѓе, од 16 националности, спречуваме

Прочитај повеќе

Приказната како настана Lamborghini

Lamborghini е еден од најпосaкуваните спортски автомобили, но приказната како настана Lamborghini поради навреда од основачот на Ferrari е многу инспиративна

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!