Прва извршна наредба на либертаријанскиот претседател на Аргентина е укинување на пола министерства!

Хавиер Милеи положи заклетва со што официјално стана претседател на Аргентина, која се соочува со големи економски проблеми. Милеи веднаш

Read more
error: Content is protected !!