Германците почнуваат масовно парите од депозити да ги префрлаат во сефови!

Поради воведувањето на негативни каматни стапки германските банки беа присилени да почнат да ги полнат своите сефови со многу пари,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!