Министерот за транспорт Бочварски за новите патарини: Ако не сакате патарина патувајте преку регионалните патишта

На денешната прес конференција министерот за транспорт и врски, Благојчо Бочварски беше запрашан за цената на патарините на автопатот Скопје

Прочитај повеќе

Од јануари до јули државата од патарини инкасирала 23 милиони евра

Јавното претпријатие за државни патишта од почетокот на годинава, па заклучно со јули, од наплата на патарина остварило приходи во

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!