Мартенс: Зголемувањето на платите во Македонија е можно само со паралелно зголемување на продуктивноста

Директор на Делегацијата на германското стопанство во Македонија, Патрик Мартенс во денешното обраќање истакна дека зголемувањето на платите треба да

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!