Дали има доволно претприемачи кои би го искористиле евентуалното кратење на даноци и регулативи?

Овде често знаеме да напишеме дека сме за мали даноци и регулативи, со кои бизнисот ќе расте побрзо. Некако забораваме

Read more

Промоција на публикација со ресурси за млади претприемачи

Дојдете на промоција на публикација со ресурси за млади претприемачи, која ја подготвивме во соработка со институции, креативни хабови, технолошки

Read more
error: Content is protected !!