Пендаровски: Владата ако процени може да ги земе сите приватни ресурси

Претседателот на Република Македонија, Стево Пендаровски во интервју изјави дека Владата ако процени може привремено да ги национализира приватните ресурси

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!