Руската и предложи на Американската амбасада решение за загадениот воздуx во Скопје

Бидејќи нашите пријатели од Амбасадата на САД во Македонија бараат идеи за загадувањето на воздухот во Македонија, би сакале да

Read more
error: Content is protected !!