4 совети од Mark Cuban како да одгледате дете кое ќе биде самостојно и вредно

Mark Cuban е американски бизнисмен, инвеститор, автор, позната ТВ личност и филантроп. Познат е по своите финансиски успеси, сопственик е

Прочитај повеќе

10 совети како да бидете подобро организирани и попродуктивни

Животот во хаос и неорганизираност го отежнува секојдневието. Физичкиот хаос околу вас се пренесува и на вашата психа и ја

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!