Ќе се субвенционира поставувањето фотонапонски панели за граѓаните да продаваат струја?

Министерството за економија  потврди дека по донесувањето на Законот за енергетиката и подзаконските акти, ќе се разгледува можноста за субвенционирање

Read more

Соларен панел 100 пати потенок од човечка коса би можел да донесе технолошка револуција во преносливите уреди

Соларните панели се идеално решение за иднината бидејќи штедат електрична енергија и со тоа не и штетат на животната средина,

Read more
error: Content is protected !!