Кина ги укина даноците за софтвер и електроника за да ги стимулира тие индустрии

Кина ги намалува даноците на нови софтвери и електроника, во обид да ја поддржат таа индустрија, соопшти денеска Министерството за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!